27. mai 2019 klokken 19–22

Digg mat 2019

 

@Kolonihagen Frogner, frognerveien 33, Oslo

Møt årets dommerpanel

Sara Doscher (Forfatter og sommelier) — Mat-og vinentusiast med bachelor i restaurant-og måltidskunnskap, vinkursholder, kundeveileder i Vinmonopolet og sommelier for Kokkeløren. Skrevet tre bøker om mat og vin: «Vin til folket», «Mat&vin til folket» og «Restekjærlighet».

Helle Valebrokk (Helles kitchen) — Driver bloggen Helles kitchen. Har vunnet flere kokkemesterskap.

Annette Holst (Oh Yes) — Gründer og kreativ leder for for det kompromissløse mat- og designbyrået Oh Yes.

Axel Steen (Bass) — Amatørkokken som tok hele Oslo med storm. Kokk og daglig leder i BASS.

Paul Rigaul (Kolonihagen) — Kolonihagen er i år sponsor og sammarbeidspartner. Paul er deres markedssjef for bryggeriet, bakeri og produkter.

Mathias Hanson (legmann) — Matentusiast og hobbykokk. Frilans industridesigner, günder av Onefoot og daglig leder i Det Internasjonale Dødseforbundet.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share